9 June 2006

Noa's concert in Barcelona (Spain)



De gallecs n’hi ha a totes parts, i allà on van, per combatre la morriña, porten la cultura i la seva rica gastronomia. Barcelona, acollidora de molts d’aquests gallecs, s’ha volgut agermanar de nou amb Galícia en la segona edició del Gran encontro de Gallegos del mundo, que avui i durant tot el cap de setmana se celebra al recinte del Fòrum.
Les jornades, promogudes per l’Associació d’Empresaris de Catalunya i la Federació d’Entitats Culturals Gallegues de Catalunya, estan dividides en l’Encontro de Xentes, de Culturas i de Emprendedores.
Carlos Nuñez i Noa: A l’Encontro de Xentes la protagonista és la música tradicional gallega. No faltaran les gaites, l’instrument per excel·lència del folklore gallec. I per aquest espai passarà un dels màxims exponents d’aquest estri musical que ha portat la bandera del so celta per tot el món, Carlos Nuñez. El gaiter gaudirà avui sobre l’escenari de la companyia de la cantant israeliana Noa. I per agermanar Catalunya i Galícia, Gisela donarà la pinzellada catalana.

Noa guest of Carlos Nuñez concert 9 June 2006
22:30 Barcelona, Spain
Forum Square - Free concert.
Noa will perform three songs. Part of the "Festival Encontro Galego" -
This festival is organized by:
FEDERACIÓ D'ENTIDADES CULTURAIS GALEGAS DE CATALUNYA
Address: C Còrsega, 168. Barcelona
E-mail: lamas@intercom.es
Telephone:(+34)933214316


No comments:

Post a Comment